Christmas ornaments








6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!Έπεσα κατά τύχη στο μπλογκ και μ'άρεσε πολύ !
    Θα ήθελα να ρωτήσω ,την τιμούλα ανά τεμάχιο και επίσης αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο σχεδιάκι που θα μπορούσε να μπει σε παιδική μπομπονιέρα ή έστω αν μπορούμε να αλλάξουμε τα χρώματα λιγάκι για να ταιριάζουν πιο πολύ με την περισταση .Ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα. Ευχαριστω πολυ!
    Μπορουν να γινουν πολλα σχεδια, βεβαιως.
    Η τιμη φυσικα αλλαζει αναλογα με την ποσοτητα και το σχεδιο ή τα σχεδια που σας ενδιαφερουν, οποτε εσεις ποσα θα θελατε περιπου και τι σχεδιο εχετε στο μυαλο σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρη θα βαφτίσω τα μικρά μου,ένα αγόρι κι ένα κορίτσι!Οπότε μάλλον θέλω κάτι ουδέτερο ,σε σχέδιο και σε χρώματα.
    Από τα παραπάνω μου άρεσαν όλα,αλλά νομίζω για την περίσταση θα ταιριαζε το αλογάκι (σε λίγο πιο έντονα-παιδικά χρώματα) ,το σπιτάκι (χωρίς το χριστουγεννιάτικο δεντράκι όμως) και το δωράκι .Επίσης,άλλα σχέδια που είχα στο μυαλό μου γενικά,είναι ίσως αυτοκινητάκι,καρδούλα,λουλουδάκια,δεντράκια κλπ .Γενικά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις!
    Μάλλον θα χρειαστούμε γύρω στα 150-180 κομμάτια. (Μόνο τα στολιδάκια,όχι μαζι με τη μπομπονιέρα/τα κουφετάκια μάλλον,σκεφτόμουν να τα δέσω εγώ )
    *Ευχαριστώ για την άμεση δημοσιέυση και απάντηση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που σας άρεσαν. Όλα τα σχέδια που αναφέρατε μπορούν να κατασκευαστούν. Οι τιμές είναι από 1 - 3 ευρώ, ανάλογα με το σχέδιο και τη διάσταση. Το χρονικό περιθώριο είναι καλό εάν κάνετε την παραγγελία σας τώρα, καθώς είναι χειροποίητα σχέδια, σε κάθε στάδιο της κατασκευής τους. Εάν σας ενδιαφέρει, παρακαλώ στείλτε μήνυμα στο eparharidou@yahoo.com. Σας ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έγινε,ευχαριστώ!Θα σας στείλω μήνυμα άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή